Despre noi! Cerere de oferta! Contact!
Tamplarie PVC! Tamplarie Aluminiu! Pereti cortina! Placari BOND!
Tamplarie PVC - Wymar                                        Seria 2500  -  Seria 3000

Sistemul WYMAR ofera o gama larga cu calitate impresionanta

atat ferestrelor si usilor, cele care sunt eficiente izolatiilor termice, precum si fonice.

Sistemele de tamplarie includ sisteme cu deschidere normala (Seria 2500 si

3000), sisteme cu deschidere culisanta, precum si produse destinate finisarii ferestrelor (glafuri interioare si exterioare).

Seria 2500! Seria 3000!

Cu seria 2500, WYMAR introduce in premiera imbunatatiri si inovatii cum ar fi: o mai buna izolare acustica, etanseitate sporita la apa si vant, un nivel ridicat de protectie (siguranta).

Materia prima pentru extrudare si sistemul de profile corespund perfect normelor stabilite de un mare numar de Institute de Agrementare (Belgiene si Romane).

WYMAR beneficiaza de asemenea de certificatul ISO 9001 care atesta optimizarea tuturor etapelor procesului de productie.

Etanseitate optima la apa si vant

Canalurile de drenaj suplimentare existente in profil, previn infiltrarea apei. Buna realizare a profilului, cu o adancime mai mare a spatiului de drenaj asigura sistemului de ferestre o etanseitate perfecta la apa si vant.

Izolare acustica si termica maxima

Seria Mondial permite montarea cu usurinta a geamului termopan cu grosimi de 32mm pana la 48mm (daca este necesar), o garantie suplimentara impotriva surplusului de decibeli, si a temperaturilor extrem de scazute.

Securitate sporita Singurul element de prindere al baghetei si posibilitatea montarii placilor de inchidere mai robuste, in combinatie cu sistemul adecvat de feronerie si sticla, asigura o protectie sporita.

Gama larga de culori

Gama larga de culori in diverse texturi: colorate in masa, acoperite cu folie de tipul structurii lemnului sau coextrudate, permite realizarea unor multiple combinatii creative. Culoarea neutra gri a garniturilor de etanseizare creeaza o imagine moderna.

Service

O retea de fabricanti autorizati de ferestre WYMAR ofera cea mai buna garantie pentru produsul finit, care raspunde din toate punctele de vedere tuturor dorintelor si exigentelor beneficiarului. La un sistem de calitate corespunde un service de calitate.Stejar auriu

Intretinere usoara si durata lunga de viata

Datorita duratei lungi de viata, ferestrele din Seria Mondial reprezinta o investitie ideala. Spalarea cu apa si detergenti obisnuiti (a se evita utilizarea agentilor abrazivi) este foarte simpla. Mai mult decat atat, ferestrele nu trebuie niciodata vopsite.

Protectia locuintei

Pe langa sistemul de ferestre si usi, gama WYMAR ofera posibilitatea ca locuinta dumneavoastra - fie ca e vorba de o constructie noua sau o lucrare de renovare - sa fie protejata complet cu ajutorul unui larg sortiment (plasa contra insectelor si altele)

Izolarea excelenta, siguranta, actionarea si intretinerea confortabila sunt avantaje ale gamei WYMAR care vorbesc de la sine. Adaugand si paleta larga de culori, orice locuinta poate fi adaptata stilului dumneavoastra personal.

Finisajul ferestrelor

Cu gama profilelor aditionale si compatibile, fiecare fereastra poate fi realizata in cele mai mici detalii: placarile de spaleti cu PVC traditional rigid sau masiv, glafurile interioare si exterioare, galeriile cu sistemul de sine inclus isi pun amprenta In finisajul oricarui interior. Şi in acest caz, diversitatea culorilor asigura realizarea armonizarii perfecte cu sistemul de ferestre si usi existente.Mahagoni

Sisteme pentru Balcoane

Aceste sisteme se pot folosi si la izolarea exterioara pentru balcoane chiar si la blocuri sau case particulare.

Posibilitatile de deschideri pentru acest sistem:

 • Fereastra oscilo-batanta
 • Fereastra oscilanta cu supraluminator fix
 • Fereastra fixa cu montant vertical
 • Fereastra In doua canate oscilo-batanta/oscilanta
 • Ferestre cuplate In unghi variabile
 • Fereastra sudata In colturi variabile
 • Fereastra cuplata cu usa de balcon
 • Fereastra boltita cudeschidere batanta
 • Usa glisanta sau glisanta-batanta conform cerintelor
 • Usa de intrare cu arcada, numai cu supraluminator fix
 • Usa de balcon tip pliant

TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 NERA Construct Grup. Toate drepturile rezervate